Help onze verkopers juist nu!

SUPERMARKT-TEGOEDBONNEN VOOR EERSTE LEVENSBEHOEFTEN.

Laat juist nu onze verkopers niet verrekken! Doneer alstublieft.

Straatjournaal is trots op zijn verkopers, omdat zij hun noden lenigen door in weer en wind de straatkrant te verkopen. Om Straatjournaal te mogen verkopen hebben zij eerst met de uitgever van deze krant moeten afspreken dat ze niet bedelen. Bijna alle verkopers houden zich aan die afspraak, zelfs nu de maatregelen tegen het coronavirus hebben geleid tot lege straten.

De huidige stilte op straat is funest voor onze verkopers. Zij zien hun omzet  met de dag dalen en vrezen dat ze binnenkort helemaal niets meer verdienen. De meeste verkopers kunnen deze strop niet hebben omdat ze voor hun levensonderhoud afhankelijk zijn van de krantverkoop.

Daarom doen we een beroep op u. Laat onze verkopers alstublieft niet verrekken. Doneer (zie ook rode button bovenaan de webpagina) o.v.v. verkoperssteun. Van uw giften kopen we tegoedbonnen die zijn te besteden bij de supermarkt en verdelen deze onder onze verkopers.

Op deze website en in onze krant geven we u inzage in de resultaten van deze actie. Waarbij gesteld dat de krant wellicht niet verschijnt indien de regering een totale lock down instelt.  Mocht deze er inderdaad komen, dan blijft de website ons communicatiemiddel. U zult begrijpen dat in dat geval de verkopers uw steun dubbel en dwars nodig zullen hebben, omdat zij dan niet meer mogen verkopen.